top of page

FAQ

Intrebari frecvente

Explozia generata de minge este periculoasa?

Testele de proximitate (bila tinuta in mana in timpul declansarii) au fost efectuate cu succes. Nu exista risc pentru siguranta unui utilizator sau a unei persoane aflate in imediata vecinatate a bilei atunci cand este activata. Puteti vedea videoclipurile / fotografiile din galeria noastra.

 

 

Cum se fixeaza bila intr-un anumit loc?

Fiecare cutie contine un suport metalic (suruburile sunt incluse), care permite fixarea mingii pe un perete sau orice alt suport sau pur si simplu pentru a o pune pe o suprafata plana.

 

 

Care este agentul de stingere din Elide Fire?

Elide Fire Ball este compus din mono-fosfat de amoniu, 100% agent biodegradabil de stingere. De asemenea, compusul este utilizat ca ingrasamant in domeniul agricol.

 

 

Bilele prezinta un risc atunci cand sunt transportate?

Nu! Fisa de siguranta a produsului mentioneaza ca produsul nu este periculos in timpul transportului (rutier, aerian, maritim, feroviar). Bila este activata numai in prezenta unei flacari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poate zgomotul generat de explozie sa aiba un impact asupra auzului?

Cand este activat, bilele extinctoare produc un sunet de aproximativ 120 dB comparabil cu nivelul sonor al unei alarme de incendiu intr-un loc industrial. Acest nivel acustic corespunde nivelului universal acceptabil, masurat de o varietate de institutii globale de standardizare. Din punctul nostru de vedere, sunetul emis este o alerta eficienta pentru a avertiza ocupantii asupra unui incendiu.

 

 

 

Poate fi activate bila extinctoare Elide Fire fara prezenta unei flacari?

Nu. Aceasta se activeaza doar in contact direct cu flacara.

Transport Avion, Camion, Bateau Elide Fire Ball
Extincteur difficile à comprendre ? Comment ça marche ?
bottom of page